E cigaretter med nikotin

I dagens Danmark findes der rigtig mange mennesker, der ryger. Det kan vi ikke komme udenom, lige meget hvor meget vi godt kunne tænke os det. Men mange af disse rygere kunne rent faktisk godt tænke sig at stoppe med at ryge. Problemet er bare, at mange har røget igennem rigtig mange år, og ligesom med enhver anden vane, som vi igennem årtier har dannet, så slipper man ikke bare sin vane med at ryge. Nogle kan klare det med en kold tyrker, og det er fantastisk, når folk kan gøre det på den måde.

Men hos andre mennesker skal der mere drastiske midler i brug. Heldigvis har ny teknologi og nye opfindelser gjort det muligt for rygere at stoppe med at ryge rigtige cigaretter, og i stedet erstatte den tobaksfyldte smøg med en e cigaret med nikotin. Selvfølgelig stopper det ikke den vane med at ryge, men det kan være en medvirkende faktor til et rygestop, da man med en e cigaret med nikotin kan skære drastisk ned for sit forbrug, for helt til sidst eventuelt stoppe med at ryge. Hvis ikke, så kan det i hvert fald hjælpe dig med at lægge de normale cigaretter på hylden, som i sidste ende skader os meget mere end den elektriske cigaret.

Så hvis du gerne vil stoppe med at ryge, men bare ikke har muligheden for at tage en kold tyrker og stoppe fra den ene dag til den anden, så kan en e cigaret med nikotin altså være en rigtig fornuftig mulighed. Du kan i hvert fald prøve det, og se om det ikke skulle være noget for dig. Og du kunne jo være heldig, at det kunne få dig til at stoppe med at ryge normale cigaretter, hvilket allerede der er et rigtig stort skridt på vejen til et rygestop.